Gizzmo.si Pooblaščeni GoPro™ prodajalec za Slovenijo

Brezplačna Express

dostava že naslednji dan

Telefonska podpora:

041 736 736 (8.00-15.00)

Skrbno izbrana ponudba s preko 20.000 artiklov za več kot 500 različnih mobilnih naprav že več let navdušuje ljubitelje pametnih telefonov in zabavne elektronike ter je postala instantni hit v srednjeevropski regiji.

Ponudba brez konkurence

Nepremagljiva ponudba vrhunskih ovitkov in etuijev Spigen, Caseology, Ringke in Mercury – svetovno najbolj priljubljenih znamk z več 10 milijoni uporabnikov po celem svetu, neuničljiva zaščitna stekla Optishield in "world-class" znamke prenosnih baterij, pametnih ur, slušalk, zvočnikov & številnih drugih gadgetov, so skupaj z izredno dostopnimi cenami prepričale že preko 150.000 kupcev po celi Evropi.

več

Zaupanja vredna trgovina

5-kratni naziv spletnega trgovca leta v letih 2014, 2015 in 2016 (Slovenija in Hrvaška), več kot 10 nagrad iz drugih področij ter 100.000+ prijateljev na Facebooku, Instagramu in Snapchatu, zgolj potrjujejo zaupanje naših strank in stroke, ki naš brand že od samega začetka uvrščajo med najbolj varne in uporabnikom prijazne spletne trgovine (trusted brand) v Evropi - dokaz za to sta tudi prisluženi znački Certified Shop in EMOTA.

Zakaj smo boljši od ostalih?

Naša skladišča in edinstvene trgovine digitalnega koncepta so posejane po celi Evropi, kar nam omogoča, da naši kurirji od trenutka vašega naročila do dostave paketa na vaš dom, v povprečju porabijo manj kot 24 ur. Poleg tega vam ponujamo možnost izenačitve cene, če ste artikel, ki vam je všeč, pri drugem ponudniku našli po nižji ceni! Za popolno uporabniško izkušnjo pa poskrbi še 44-dnevna popolna garancija zadovoljstva z možnostjo instantnega vračila denarja ali menjave artikla in vrhunska strokovno usposobljena costumer support ekipa, ki ima odgovor na vsa vprašanja in katere glavna naloga je uslišati vse vaše želje – 24 ur na dan.

Spoznaj našo ekipo
Žiga Kramperšek
Mitja Glasenčnik
Barbara Zorko
Benjamin Paradiž
Blaž Ojsteršek
Gašper Kolenc
Ingrid Savkovič
Lovro Podobnik
Martina Budja
Miha Kočevar
Mirnes Jusufović
Nastja Gajič
Nina Mrgole
Rok Ojsteršek
Samo Brnot
Tadej Resnik
Tijana Vujinović
Tony Huang
Urška Repas
Urška Mikelj
Če želiš artikel dodati v košarico, klikni gumb "V košarico" pri posameznem artiklu.

Brezplačna poštnina

Nadaljuj
Počisti košarico